Omleta in straturi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2013 | 8153 vizualizari

 

Va garantez un mic dejun consistent, delicios, fin si cremos! :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru omleta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 6 oua mari
  • Sare si chili dupa gust
  • Cateva fire de marar verde, proaspat
  • Pentru compozitie avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • ½ ardei capia rosu
  • 4-6 felii de cascaval
  • Marar dupa preferinte
  • 2 felii de sunca de Praga
  • ½ cutie de Ceva FIN Cremos: Crema de branza cu verdeata
  • ½ cutie de Ceva FIN Pufos: Crema de branza cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Incepem prin a pregati doua omlete, cu cate 3 oua fiecare. Batem cele 3 oua spuma, impreuna cu sarea, mararul tocat si chili, le punem la copt intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei si acoperita cu un capac.

Cat timp coacem omletele pregatim crema de branza pe care o vom amesteca cu mararul si cu ardeiul capia taiat in cubulete mici.

Dupa ce omletele s-au rumenit frumos, le scoatem pe un platou si procedam astfel:

Pe o prima omleta, adaugam cubulete de cascaval, apoi cele 2 felii de sunca de Praga (puteti adauga 4, dar eu nu am vrut sa se suprapuna prea mult) si le ungem cu crema de branza, distribuita uniform. Adaugam din nou cuburi de cascaval, presaram putin marar si asezam cea de-a doua omleta. Pe aceasta o vom decora cu marar, ardei capia si cascaval si o dam la cuptor, incins in prealabil, pentru 5-10 minute, cat sa se topeasca cascavalul. O servim calda, cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele